21.3.17

Ο Η λ ί α ς Τ σ έ χ ο ς στο Π λ α τ ύ Ημαθίας



'' Μαζεύω τις γιορτές Σαν άρματα Τραπεζομάντιλα
  Γέμισαν τα τελάρα Με Δευτέρες Κυριακές Κατόπιν εορτές '' η.τ
Τρίτη 21.3.2017 και 7.30 μ.μ , στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Πλατέος, οδός Ανοίξεως, '' ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ '' , από το 2008 , οργανώνουν βραδιά προς τιμήν του ποιητή Ηλία Τσέχου, γιορτάζοντας την Εαρινή Ισημερία και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.
Συνεορτάζουν και αφηγούνται : Παύλος Παρασκευαϊδης, Σίμος Ανδρονίδης, Αθηνά Ξανθίδου, ο εκδότης της  '' Τύρφη '' Κωνσταντίνος Τέλιος, Ηλίας Τσέχος, ενώ ο μουσικός Σωκράτης Βότσκος μελοποιεί Ηλία Τσέχο.
 Ο ποιητής '' οργώνει '' κι οργανώνει το ποιητικό πεδίο, σε μιας κοινωνίας που '' η ποίηση τουλάχιστον, βάλτος του μέλλοντος, δίχως κουνούπια ''. Τελετάρχης της βραδιάς O Λάζαρος Τσιπλακίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Πλατέος..
Η βραδιά κλείνει με χορούς του Πόντου, από τους '' ΚΟΜΝΗΝΟΥΣ '' και θα ακολουθήσει μικρός χορός των παρευρισκομένων και κρασί ! Βιβλία του ποιητή θα υπάρχουν προς διάθεση.

Με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων '' ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ '' Εαρινή Ισημερία - Παγκόσμια  Ημέρα Ποίησης - 21.3.2017- 7.30 μ.μ , Στην αίθουσα του Συλλόγου, οδός Ανοίξεως και επικοινωνίας: 6976052777 , 6989599763

Δεν υπάρχουν σχόλια: