1.11.23

Νέα κυκλοφορία: Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης “Γυναικών τε”


Μόλις κυκλοφόρησε η ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη “Γυναικών τε”
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο συγγραφέας (συν)ομιλεί εν κενώ για τη λατρεία, την οδύνη και την κακοποίηση της γυναίκας
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης γεννήθηκε το 1970 στο Δυτικό Πέλλας, όπου συνεχίζει να ζει. Εργάζεται ως φιλόλογος στη μέση εκπαίδευση. Το συγγραφικό του έργο αριθμεί τρεις συλλογές διηγημάτων, μία νουβέλα και τέσσερα μυθιστορήματα. Το μυθιστόρημα του “Έξοδα Νοσηλείας” έλαβε το Ειδικό Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας για βιβλίο που προωθεί ευαίσθητα κοινωνικά θέματα (2021) και το μυθιστόρημά του «Το Χιόνι των Αγράφων» έλαβε το βραβείο μυθιστορήματος του περιοδικού “Ο Αναγνώστης” (2022).
Που θα το βρείτε
Από σήμερα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία, Πολιτεία, Πρωτοπορία, Ιανό της Αθήνας και από αύριο στη Θεσσαλονίκη στον Ιανό και τις Ακυβέρνητες Πολιτείες.
Τα βιβλιοπωλεία μπορούν να τη προμηθευτούν από τους Σίμο, Τζανακάκη και Τσιγαρίδα στην Αθήνα και Πουλουκτσή (Κέντρο βιβλίου) στη Θεσσαλονίκη).
Μπορείτε να το παραγγείλετε από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας και να σας το φέρουν σε λίγες μέρες.
Και βεβαίως όπως όλα τα βιβλία μας και αυτό μπορούμε να σας τα στείλουμε στο σπίτι ή το γραφείο σας με ένα τηλεφώνημα στα τηλέφωνα 210 97 08 811 / 6984 91 16 22. Δωρεά τα μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 20 ευρώ.
Επίσης μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το σάιτ μας http://www.evmarosbooks.gr/
Στοιχεία έκδοσης: Σχήμα 17χ24, σελίδες 48, τιμή 8 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ), διόρθωση, Θούλη Στάικου, σχεδιασμός εξωφύλλου Αλίκη Κακουλίδου σε σχέδιο Ηρώς Σιδέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: