22.9.21

Βέρα Παύλου, Στην Εντατική, εκδόσεις Επέκεινα, Τρίκαλα 2021


Στην Εντατική, της Βέρας Παύλου (Evanthia Pavlou) ... κυκλοφορεί στη σειρά Στιγμές των Εκδόσεων ΕΠΕΚΕΙΝΑ.
 "Με αφορμή μια δυνατή προσωπική εμπειρία, στοχασμός πάνω στην ασθένεια και την υγεία, στο ζωντανό λιβιδινικό κορμί και το μηχανοποιημένο σώμα της ιατρικής, στην υποκειμενική στάση συμμετοχής στην ίαση, στην παλινδρόμηση του πλανήτη και της ανθρωπότητας" 
 Η Βέρα Παύλου γεννήθηκε το 1967 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Δουλεύει ως ψυχαναλύτρια. Ασχολείται με τον λόγο, τη μετάφραση, την κριτική παρουσίαση κειμένων, τη συγγραφή. Στο εξώφυλλο: Evelyne Axell (1935-1972), The Handle (λάδι σε καμβά, 1964). ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
 Στην Εντατική, της Βέρας Παύλου (Evanthia Pavlou) ... κυκλοφορεί στη σειρά Στιγμές των Εκδόσεων ΕΠΕΚΕΙΝΑ. "Με αφορμή μια δυνατή προσωπική εμπειρία, στοχασμός πάνω στην ασθένεια και την υγεία, στο ζωντανό λιβιδινικό κορμί και το μηχανοποιημένο σώμα της ιατρικής, στην υποκειμενική στάση συμμετοχής στην ίαση, στην παλινδρόμηση του πλανήτη και της ανθρωπότητας" Η Βέρα Παύλου γεννήθηκε το 1967 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Δουλεύει ως ψυχαναλύτρια. Ασχολείται με τον λόγο, τη μετάφραση, την κριτική παρουσίαση κειμένων, τη συγγραφή. 
 Στο εξώφυλλο: Evelyne Axell (1935-1972), The Handle (λάδι σε καμβά, 1964).

Δεν υπάρχουν σχόλια: