14.12.21

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗ ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΣΕΛΙΜΑΣ | ΡΟΚ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΣΤΑΡΤΗ


Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Αστάρτη διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Σελιμά, «Ροκ Ιστορίες».

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ιόλη Σίμου, υπεύθυνη των Εκδόσεων Ασάρτη

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Βασίλης Παναγόπουλος.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

 

Link προκράτησης: https://www.ianos.gr/ticket1_-_hlias_selimas_-_rok_istories_-_ekdoseis_astarth_-_16-12-ekd-002158

 

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

 

Link Βιβλίου: https://www.ianos.gr/rock-istories-0517166

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο (οπισθόφυλλο)

Rock μουσική.... Γεμάτη στιγμές και ιστορίες που χαρακτήρισαν και συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν, τις ζωές και τον τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας όλων όσων ασπάζονται την Rock μουσική, σαν τρόπο ζωής. Οι Rock ιστορίες είμαστε όλοι εμείς!!! Το Rock δεν είναι ηλεκτρικές κιθάρες και δυνατά τύμπανα, άλλωστε τέτοια πια υπάρχουν σε όλα τα τραγούδια σε κάθε είδος μουσικής. Rock είναι ο στίχος, το πως αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Είναι κάτι αληθινό που μας κάνει να παλεύουμε για αυτά που πιστεύουμε. Είναι η έξοδος κινδύνου στις δύσκολες καταστάσεις μας. Είναι το απόσταγμα όλων αυτών, που έδωσαν τη ζωή τους για τη μουσική κάνοντας κατάθεση ψυχής μέσα σε λίγες νότες και μια χαράδα στίχους. Rock είναι τα όνειρα μας. Η ελπίδα πως όλα κάποτε θα αλλάξουν...Για την αλητεία ρε γαμώτο!

 

Link Εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/hlias_selimas_-_rok_istories_-_ekdoseis_astarth_-_16-12/

 

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured

Δεν υπάρχουν σχόλια: