Χρήστος Χωμενίδης
Ο Φοίνικας
Εκδ. Πατάκη, σελ. 496
Τιμή: 19,90 ευρώ
Πτυχές από τη ζωή του ποιητή Αγγελου Σικελιανού, που συνυπάρχουν με την ιστορία της Ελλάδας: ενός τόπου που ψάχνει με αγωνία να βρει την ταυτότητά του, μεταξύ πολιτικών παθών, κοινωνικών αλλαγών και ηθικών προσλήψεων. Με γραφή που τρέχει σαν νερό, ο Χρήστος Χωμενίδης αναπλάθει την εποχή ενός ποιητή που ζει όπως οι στίχοι του.



Νίκος Παναγιωτόπουλος
Ολομόναχος
Εκδ. Μεταίχμιο, σελ. 104
Τιμή: 11 ευρώ
Μία οικογένεια που στριφογυρίζει σαν δαιμονικός χορός γύρω από ένα μυστικό. Μια σκοτεινή χαραμάδα. Ξάφνου κάτι συμβαίνει και εκείνο που έρχεται στο φως είναι η ακανθώδης σχέση του γιου με τον πατέρα. Ενας μεγάλος σπαραγμός παίρνει σάρκα και οστά, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η δίχως αύριο αναμέτρηση με τις χίμαιρες της συνείδησης.


Ιωάννα Καρυστιάνη
Χίλιες ανάσες
Εκδ. Καστανιώτη, σελ. 336
Τιμή: 20 ευρώ
Σ" έναν μικρό τόπο, γεννιούνται, περπατούν και φθείρονται, ανομολόγητες πληγές. Στο νησί Κουκούτσι, το αμελητέο μεταμορφώνεται σε καθοριστικό. Η ενοχή, γίνεται ιχνοστοιχείο ανάτασης. Η λύτρωση παραμένει δύσβατο μονοπάτι. Το τελευταίο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη ανατέμνει την κατρακύλα της ανθρώπινης περιπέτειας, κάνοντας παράλληλα το αίμα να κυλήσει στις φλέβες. Ενα βιβλίο στην κόψη μιας εποχής, που συγκινεί.


Μίνως Ευσταθιάδης
Ο Δύτης
Εκδ. Ικαρος, σελ. 248
Τιμή: 13,50 ευρώ
Ενα «γερμανοαναθρεμμένο» αστυνομικό μυθιστόρημα που διαφέρει από πολλά και συναρπάζει με τις διακλαδώσεις του. Δεν είναι μόνο η πλοκή που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα, είναι και ότι ο συγγραφέας υπονομεύει τους κανόνες του είδους, κατασκευάζοντας μια αφήγηση σύγχρονη και συνάμα κλασική. Ολα ξεκινούν μ" ένα πτώμα και καταλήγουν σ" ένα χάος. Εκείνο που φωλιάζει στα ανήλιαγα μέρη της ψυχής.


Αχιλλέας Κυριακίδης
Το μουσείο των τύψεων
Εκδ. Πατάκη, σελ. 148
Tιμή: 8,70 ευρώ
Κι αν υπήρχε μία και μόνη ανάμνηση που θα έκλεινε μέσα της «τον οπό μιας ολόκληρης ζωής»; Και αν ακολουθώντας τη ζωή ενός άλλου τρέφουμε την κατάθλιψή μας «με στοιχεία μιας ζωής ιδανικής που ήταν γραφτό να μείνει ιδανική»; Ο επίμονος «συνομιλητής» του Μπόρχες, Αχ. Κυριακίδης, ανασύρει μνήμες μυθιστορημάτων, ταινιών και αφηγήσεων, της ζωής της ίδιας, για να δημιουργήσει μια νέα αφήγηση γεμάτη ζωή.


Τάκης Θεοδωρόπουλος
Σελάνα
Εκδ. Μεταίχμιο, σελ. 363
Tιμή: 16,60 ευρώ
«Ηταν η νύχτα της ημέρας που ο Σοφοκλής κέρδισε το πρώτο βραβείο στα Διονύσια με την Αντιγόνη του. Ο έκτος χρόνος από την ημέρα που ξεκίνησε η οικοδόμηση του ναού». Κάπως έτσι ξεκινάει η αφήγηση για τον άνθρωπο πίσω από τον Παρθενώνα – αυτός είναι ο ναός στην προηγούμενη πρόταση. Ο Θεοδωρόπουλος εκμεταλλεύεται τις τεχνικές του μοντερνισμού για να «ανασυστήσει» τους έρωτες, τις αμφιβολίες, τις αγωνίες και τους φόβους του αρχαίου Ικτίνου. Οδηγός σ" αυτό το ταξίδι ένας γυναικείος χαρακτήρας με σάρκα και οστά: η Σελάνα του τίτλου, σύντροφος ζωής του αρχιτέκτονα.
Γιώργος Στόγιας
Ο τελευταίος τροχός της αμάξης
Εκδ. Μελάνι, σελ. 126
Τιμή: 10 ευρώ
Τρία διηγήματα, που οριοθετούνται από περιβάλλον της σημερινής συγκυρίας. Ο διαδικτυακός χώρος, οι αντίστροφες ταυτότητες, τα κάλπικα αστεία, οι αληθινές υπερβάσεις, ρόλοι που καλούνται οι πρωταγωνιστές του Γιώργου Στόγια να υπηρετήσουν, με σκοπό να τους διαβρώσουν. Εκφάνσεις μιας τραυματικής περιόδου, όπου η αδιάκριτη σκοποθηρία καπελώνει την πνευματική προσπάθεια, μαραίνοντας τη λαχτάρα.


Μαριαλένα Σεμιτέκολου
Οι Κυριακές, το καλοκαίρι
Εκδ. Ικαρος, σελ. 100
Τιμή: 11,90 ευρώ
Στην πρώτη της πεζογραφική δουλειά η Μαριαλένα Σεμιτέκολου δημιουργεί έναν από τους διαυγέστερους χαρακτήρες της χρονιάς που πέρασε, τη Μαρίνα. Οι σκέψεις της, οι φυγόκεντρες εμπνεύσεις που παρέσυραν τη ζωή της σε αμφίθυμα σταυροδρόμια απλώνονται στο χαρτί με χάρη. Μια συγγραφέας που βάζει την ένταση στο φουλ κάτω από το στρώμα της ασφυξίας.
Ελενα Ακρίτα
Τα χειροποίητα
Εκδ. Διόπτρα, σελ. 216
Τιμή: 15,50 ευρώ
Από την πολυγραφότατη Ελενα Ακρίτα, μια ανθολογία από τα δυνατότερα και πιο επίκαιρα άρθρα της όπως δημοσιεύθηκαν από το 2000 μέχρι σήμερα. Κείμενα που ασκούν δημοσιογραφική κριτική, δίνουν τροφή για σκέψη και προβληματίζουν χιλιάδες αναγνώστες. Κείμενα με συναισθηματικούς δεσμούς προς το κοινωνικό γίγνεσθαι, τον δημόσιο διάλογο, που παρεμβαίνουν στο αβέβαιο παρόν μας.


Θόδωρος Γρηγοριάδης
Γιατί πρόδωσα την πατρίδα μου
Εκδ. Πατάκη, σελ. 314
Tιμή: 14,40 ευρώ
Είκοσι πέντε διηγήματα δημοσιευμένα σε διάφορα έντυπα και ένα αδημοσίευτο συνιστούν ένα οδοιπορικό για την ίδια την «αγωνία της γραφής» του Θ. Γρηγοριάδη, γι" αυτό και παρατίθενται χρονολογικά. Από τους δρόμους της Καβάλας ώς τα θεσσαλονικιώτικα στέκια – τόποι οικείοι για τον συγγραφέα – και το αθηναϊκό κέντρο και από εκεί στην Τυνησία, τη Συρία, το Βερολίνο και τη Στοκχόλµη. Με ήρωες που διασχίζουν σύνορα, βιώνουν ιστορικές αλλαγές, διεκδικούν διαφορετικές ταυτότητες.
Πέτρος Τατσόπουλος
Η κυρία που λυπάται
Εκδ. Μεταίχμιο, σελ. 304
Tιμή: 16,60 ευρώ
Αυτή, ναι, είναι επιστροφή. Σε μια χρονική συγκυρία που ο συγγραφέας έχει την «τιμητική» του – ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Π. Τατσόπουλο με τοξικότητα στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Κοινοβούλιο -, επιλέγει ένα μείγμα ψυχολογικού θρίλερ και μαύρης κωμωδίας περιγράφοντας έναν κόσμο που αρνείται πεισματικά ν" αναγνωρίσει το είδωλό του στον καθρέφτη. Με ήρωα τον Ισίδωρο Ζουγανέλη, έναν σαραντάχρονο ψυχολόγο με τραυματικό παρελθόν, συγγραφέα εγχειριδίων αυτοβελτίωσης και τηλεοπτική περσόνα, που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, όταν η σύμβασή του με ιδιωτικό κανάλι δεν ανανεώνεται. Πάσα ομοιότητα δεκτή!


Κώστας Μουρσελάς
Κλειστόν λόγω μελαγχολίας
Εκδ. Πατάκη, σελ. 360
Τιμή: 16,60 ευρώ
Μία από τις επανεκδόσεις της χρονιάς. Ιστορίες διαλεγμένες μέσα από τον διεισδυτικό φακό του Κώστα Μουρσελά. Αφηγήσεις μέσα από το κλειστό περιβάλλον της επαρχίας. Εκεί που οι αντιθέσεις διαμορφώνουν μια κωδικοποιημένη καθημερινότητα. Η αποπλάνηση και η ψευτιά, το συμφέρον και η αγάπη, η ιδιοτέλεια και οι ματαιώσεις, είναι ό,τι είμαστε και απ" ό,τι θέλουμε να ξεφύγουμε.


Κώστας Ακρίβος
Γάλα Μαγνησίας
Εκδ. Μεταίχμιο, σελ. 312
Τιμή: 16,60 ευρώ
Η παρέα των ατίθασων εφήβων από το οικοτροφείο, πρόκειται να εμπλακεί σ" ένα μυστήριο συμβάν. Παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους, σ" ένα αυταρχικό περιβάλλον. Ο δρόμος προς την ενηλικίωση φανερώνει τα εξουσιαστικά σύνδρομα των μεγάλων. Μια παρέα ολοζώντανων χαρακτήρων που διψούν για περιπέτεια. Ο συγγραφέας, με ακρίβεια και συναισθηματική έξαρση, μας βάζει στην καρδιά του βιώματος.


Νίκος Χρυσός
Καινούργια μέρα
Εκδ. Καστανιώτη, σελ. 688
Τιμή: 20 ευρώ
Σε μια διαλυμένη χώρα οι πλάνητες στριφογυρίζουν το μαχαίρι στη πληγή της ύπαρξης. Ανάμεσα τους ο Σεμπάστιαν, ένας κουβαλητής της Ιστορίας του κόσμου. Στο Λιμάνι, καταλήγει ένα σμάρι ξεκομμένων ανθρώπων. Γύρω τους μαίνεται το μίσος. Ποιοι θα θυσιαστούν και ποιοι θα μείνουν όρθιοι; Ο Νίκος Χρυσός επανασυνθέτει το βαλς των καταραμένων στο άχρονο παρόν.
Αγης Πετάλας
Εις την ψυχήν ελπίδα
Εκδ. Βιβλιοπωλείον της Εστίας, σελ. 572
Τιμή: 19 ευρώ
Καταμεσής του εθνικού διχασμού, μια απρόσμενη συνάντηση καθορίζει το μέλλον δύο νεαρών ανδρών. Μια συνάντηση καθρέφτης της ελληνικής περίπτωσης ως γεφυροποιό σημείο Ανατολής και Δύσης. Ενας αυτοεξόριστος από την Ιταλία με επαναστατικές ιδέες συνδέεται με τον βασιλιά Αλέξανδρο, γιο του Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει διωχθεί από την κυβέρνηση Βενιζέλου. Στοχαστικό βιβλίο, πάνω στις όψεις του νεοελληνικού δράματος.


Βασιλική Πέτσα
Το δέντρο της υπακοής
Εκδ. Πόλις, σελ. 336
Τιμή: 15 ευρώ
Το πολύ πρόσφατο μυθιστόρημα της Βασιλικής Πέτσα βρίσκει τη συγγραφέα να εισέρχεται σ" ένα μεστό αφηγηματικό πεδίο. Επιβάτης σ" ένα νοερό παγκόσμιο ταξίδι, όπου ζητείται να εξερευνηθεί η απτότητα του αδιόρατου. Πρόσωπα και επιθυμίες παλεύουν με το ημίφως της φθοράς, την ένταση της βίας, τον ρομαντισμό της ουτοπίας, το αναλώσιμο της καθήλωσης. Η εμπειρία συναντά την εμπύρετη αναζήτηση.


Γιώργος Αριστηνός
Ο δολοφόνος
Εκδ. Κίχλη, σελ. 208
Τιμή: 13 ευρώ
Από τις σπάνιες περιπτώσεις που μια αναθεωρημένη έκδοση φρεσκάρει και ανανεώνει το κείμενο επί της ουσίας. Ενα τραγικό οδοιπορικό στο απεγνωσμένο πάθος, με μια γλώσσα που καινοτομεί. Ενας μπωντλαιρικός ήρωας στην αβυσσαλέα κάθοδό του προς τον Αδη. Αυτοκαταστροφικός, ρημαγμένος από την οντολογική του απομόνωση. Ο υπαρξιακός λαβύρινθος του Γιώργου Αριστηνού ενεργοποιεί μια επείγουσα λογοτεχνία.


Δημήτρης Χριστόπουλος
Σπουδή στο κίτρινο
Εκδ. Το Ροδακιό, σελ. 235
Τιμή: 15,90 ευρώ
Ελατήρια διηγηματικού λόγου σε μια χρεοκοπημένη χώρα. Το παρελθόν φύεται μέσα σ" ένα έντονο παρόν που προσπαθεί να βρει το δικό του αλφάβητο. Ενας ενεστώτας αλληγορικής μορφής μέσα στα στενά του Πειραιά, που αναφέρεται σε πρόσωπα ρημαγμένα από το μέγεθος της κρισιακής βιοποικιλότητας. Ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Χριστόπουλος στο δεύτερο του βιβλίο συνθέτει την τοιχογραφία εκείνων που βούλιαξαν.


Νικήτας Μ. Παπακώστας
Καληνύχτα καλούδια μου
Εκδ. Δώμα, σελ. 72
Τιμή: 8,50 ευρώ
Σ" έναν απομονωμένο τόπο της Ελλάδας, μια σκοτεινή δοξασία. Εκείνη σκοτώνει τα παιδιά στη γέννα. Εκείνος έχει μπει στο μάτι του «πνεύματος του κάμπου» και ασπάζεται τα θεία. Το θαύμα και η παράνοια. Μια περίκλειστη κοινωνία γεμάτη δεισιδαιμονίες κι ένα αλλόκοτο ζευγάρι στην κόψη του ξυραφιού. Μια μικρή νουβέλα με μεγάλους ορίζοντες. Ενα αξιοπρόσεχτο ντεμπούτο.


Ρούλα Γεωργακοπούλου
Δέντρα, πολλά δέντρα
Εκδ. Πόλις, σελ. 74
Tιμή: 10 ευρώ
Με διακριτή απόσταση από τη συμβατικότητα των αναμνήσεων και με εργαλείο το (αυτο)σαρκαστικό χιούμορ η συγγραφέας αφηγείται το μακρύ ταξίδι της μητέρας της προς τη νύχτα της άνοιας και μαζί το δικό της ώς τη συγκρότηση μετά το πένθος. Η Βασιλική Παπαχρήστου έρχεται κοντά στον αναγνώστη – ας μας επιτραπεί – όπως ένας κανονικός ήρωας της πεζογραφίας που έχει ανάγκη από τις δικές μας προβολές και όχι μόνο σαν τη μητέρα της συγγραφέως.


Το μυστικό
Εκδ. Καστανιώτη, σελ. 198
Tιμή: 14 ευρώ
Δεκαεφτά ιστορίες από ισάριθμους νέους συγγραφείς – μαθητές της Αμάντας Μιχαλοπούλου στη δημιουργική γραφή – για μυστικά που δημιούργησαν ενοχές, θυμό, επιθυμία για εκδίκηση. Μυστικά που μας ενθαρρύνουν να προβάλλουμε τα δικά μας μυστικά. Η ανθολογία συμπληρώνεται με το μυστικό της συμβίας στο διήγημα του Εμμανουήλ Ροΐδη «Ψυχολογία συριανού συζύγου». Τα έσοδα από την έκδοση θα διατεθούν για τις υπηρεσίες της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Μέριμνα».


Γιάννης Ξανθούλης
Του φιδιού το γάλα
Εκδ. Διόπτρα, σελ. 432
Τιμή: 15,50 ευρώ
Ενα ωραίο δώρο. Η μνήμη που χάνεται. Τα επιδραστικά μέρη της ζωής που συχνά ξεθωριάζουν, ρευστοποιούνται στον καμβά της ζωής και εκείνο που μένει στο τέλος είναι η μακρινή ηχώ όσων έχουν βαρύτητα. Ευάλωτοι ήρωες με τα τραύματα τις απόρριψης καρφιτσωμένα πάνω τους, παρασυρμένοι από την γοητεία της αυτοκαταστροφής, περιμένουν ένα σινιάλο συμπόνιας.


Μάκης Μαλαφέκας
Δε λες κουβέντα
Εκδ. Μελάνι, σελ. 266
Τιμή: 17 ευρώ
Ενα φρέσκο ελληνικό μυθιστόρημα, που προκύπτει από τον στροβιλισμό της εποχής μας. Κεντρικός ήρωας ένας συγγραφέας που παγιδεύεται στην Αθήνα του καύσωνα και των Μνημονίων. Μια πόλη που αλλάζει δίχως να ξέρει το γιατί. Με την Airbnb κουλτούρα να εξαπλώνεται, τους χώρους σύγχρονης τέχνης να κομπάζουν, τους παρανοϊκούς ταξιτζήδες και τους εγωπαθείς χάκερ.


Χρήστος Χρυσόπουλος
Η Γη του θυμού
Εκδ. Νεφέλη, σελ. 64
Τιμή: 8,80 ευρώ
Από πού προέρχεται η βουβή οργή που θεριεύει μέσα μας; Ποιες είναι οι διαδρομές της και πού εκβάλλει; Ο συγγραφέας δίνει ζωή εκεί όπου δημιουργούνται γεγονότα. Το βλέμμα του Χρυσόπουλου καταγράφει σκηνές καθημερινής τρέλας, έχοντας ως σημείο αναφοράς τη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό, την περιφρόνηση, το διάχυτο μίσος κατά του άλλου. Η οργή που αιχμαλωτίζει.


Αντώνης Νικολής
Το γυμναστήριο
Εκδ. Ποταμός, σελ. 104
Τιμή: 12 ευρώ
Δύο ηλικιωμένες γυναίκες, δύο ετεροθαλείς αδελφές ζουν απομονωμένες στο διαμέρισμά τους. Περασμένα ονείρατα και ορατές παραισθήσεις των αισθήσεων αναμορφώνουν τον κόσμο γύρω τους και αποτελούν τον κύριο όγκο της μεταξύ τους επικοινωνίας. Μπεργκμανικό δράμα δωματίου με παράξενες στροφές και κλιμακώσεις που προκαλούν έκπληξη. Ο Αντώνης Νικολής διεισδύει στην ψυχοσύνθεση των απόκληρων της ζωής.


Κώστας Κατσουλάρης
Στο στήθος
μέσα χάλκινη καρδιά
Εκδ. Μεταίχμιο, σελ. 272
Τιμή: 15,50 ευρώ
Καταμεσής μιας εκτεταμένης κοινωνικής διαμάχης, ένας από τους πληρέστερους ανδρικούς χαρακτήρες της τελευταίας μυθιστορηματικής εσοδείας, ο Αργύρης θα βρεθεί μπροστά σ" ένα απρόσμενο γεγονός: ένας από τους καλύτερούς του μαθητές, εξαφανίστηκε. Ο δρόμος της αναζήτησης θα φέρει τον Αργύρη αντιμέτωπο τόσο με τα δικά του ελλείμματα και αδιέξοδα όσο και του ευρύτερου συνόλου. Ενα σφριγηλό ανάγνωσμα.


Δήμητρα Κολλιάκου
Αλφαβητάρι εντόμων
Εκδ. Πατάκη, σελ. 416
Τιμή: 16,60 ευρώ
Μέσα από τη φυσιολογία των εντόμων οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται αλφαβητικά, σε οριακό σημείο. Ενα από τα πιο παράξενα μυθιστορήματα της περιόδου ανήκει στη Δήμητρα Κολλιάκου. Ενα μυθιστόρημα που θάλλει ανάμεσα στον αποτροπιασμό και την απόκοσμη έλξη που έχουμε για τα έντομα. Ενα αλληγορικό ανάγνωσμα για τη δυσπραγία των σχέσεων, με τη συγγραφέα στα καλύτερά της.


Αμάντα Μιχαλοπούλου
Μπαρόκ
Εκδ. Καστανιώτη, σελ. 352
Τιμή: 18 ευρώ
Ενα πολυπρισματικό μυθιστόρημα που αποτυπώνει τις αντανακλάσεις μιας ζωής κανονικής, όσο και μυθοπλαστικής. Αυτοβιογραφικές ανταύγειες στην περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού, της εμπειρίας που δεν έχει σχήμα αν δεν της δώσεις. Μια ηρωίδα αντί να μεγαλώνει μικραίνει και επιστρέφει στη μήτρα. Μεταμοντέρνα γραφή και συγκίνηση για μια «ανηλικίωση» που εκπλήσσει ευχάριστα. Μια σίγουρη επιλογή για τις γιορτές.


Παναγιώτης Χατζημωϋσιάδης
Η ιδιωτική μου αντωνυμία
Εκδ. Κίχλη, σελ. 176
Τιμή: 12.80  ευρώ
Οι σελίδες των παιδικών χρόνων, της ενηλικίωσης και της πολιτικοποίησης του συγγραφέα περνούν μέσα από τα μικρά κείμενα του τόμου. Οι ηθικές αναστολές, οι κοινωνικές ευαισθησίες, οι πολιτικές μάχες, η συγκίνηση που εξαγνίζει κρίματα και φαντασιώσεις και οδηγεί τον Παναγιώτη Χατζημωϋσιάδη να παρουσιάσει μια συλλογή κειμένων που λαμβάνονται κάλλιστα και ως θραυσματικά απολυτίκια της λαϊκής ψυχής.


Αλέξης Πανσέληνος
Ελαφρά ελληνικά τραγούδια
Εκδ. Μεταίχμιο, σελ. 328
Τιμή: 15,50 ευρώ
Ενα μυθιστόρημα που ανατέμνει τον βίο και την πολιτεία της μεταπολεμικής Αθήνας, έχοντας ως ιστορικό πλαίσιο τη δεκαετία του "50. Ο Πόλεμος της Κορέας με συνοδεία των ελαφρών ελληνικών τραγουδιών που μοιάζουν σαν επικεφαλίδες επικαίρων και προσδίδουν έναν ειρωνικό τόνο στα πεπραγμένα. Νύξεις και πράξεις για μια Ελλάδα που θέλει να αλλάξει αλλά παραμένει καθηλωμένη.


Γιώργος Σκαμπαρδώνης
Λεωφορείο, 19 στάσεις
Εκδ. Πατάκη, σελ. 256
Τιμή: 13,30 ευρώ
Αυτοβιογραφείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά εδώ ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης και αποκτά νόημα η εμπειρία της ζωής που διερωτάται για τον εαυτό της. Οι στάσεις του συγγραφέα δεν περιλαμβάνουν μόνο τη Θεσσαλονίκη, αλλά την ελλαδική επικράτεια, όπου ακόμη ο λόγος έχει πέραση μαζί με το καλαμπούρι και την αχαλίνωτη φαντασία. Ενας συγγραφέας που γίνεται ο καθρέφτης μας.
 https://www.tanea.gr/print/2018/12/15/lifearts/anazitontas-taytotites/?fbclid=IwAR0Ek2m3zFeUwEbfAkMmzXwQPO0bn6_sJXlZFXiUdCE1JCAaqxX95rb8c2g