29.10.20

Διαδικτυακές βιβλιοπαρουσιάσεις




Οι εκδηλώσεις αυτές θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το κανάλι Youtube και τη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ από Δευτ. 2/11-Σάβ. 7/11. 
 Οι επιλεγμένες εκδηλώσεις της ερχόμενης εβδομάδος είναι: 
 1. Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου της Έλλης Βιντιάδη, «Τα ζώα και εμείς», εκδόσεις Παπαδόπουλος. «Συναντήσεις με Συγγραφείς» στο café του ΙΑΝΟΥ. Σε ένα εμπεριστατωμένο κείμενο, η φιλόσοφος Έλλη Βιντιάδη παρουσιάζει μια πλήρη επισκόπηση των επιχειρημάτων που χρησιμοποιούμε για να δικαιολογήσουμε τις συμπεριφορές μας προς τα ζώα. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο στην εφημερίδα Η Καθημερινή Γιούλη Επτακοίλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ την Τρίτη 3/11 στις 18:00, 
 2. Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Ράπτη, «Πολιτική Φιλοζωία. Ένα κίνημα γεννιέται», εκδόσεις Μεταίχμιο. Πρόκειται για ένα πολιτικό μανιφέστο υπέρ μιας αναδυόμενης ιδεολογίας, η βασική θέση της οποία είναι πως η στάση του ανθρώπου προς τα ζώα θα καθορίζει πλέον όλα τα σπουδαία πολιτικά ζητήματα. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη δικηγόρο και ιδρύτρια του Dog’s voice Έλενα Δέδε. Συντονίζει η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου. . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ την Πέμπτη 5/11 στις 18:00, και 
 3. Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Ιωαννίδου, «Το βότσαλο ταξιδεύει», εκδόσεις Καστανιώτη. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με την κλινική ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Μόσχου. Ένα ταξίδι-πρόσκληση σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να ζήσει τη ζωή του όπως πραγματικά θέλει και να γνωρίσει την άφθαρτη ομορφιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ τη Δευτέρα 2/11 στις 18:00.
 Για να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού Διηγήματος αλλά και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες, παρουσιάσεις κάντε την εγγραφή σας (subscribe) στο κανάλι του ΙΑΝΟΥ στο Youtube!

Δεν υπάρχουν σχόλια: